Πικάντικο Κοτόπουλο με γιαούρτι και Κρόκο Κοζάνης

Posted on2 Years ago by
Love1

Πλένουμε το κοτόπουλο και το ανακατεύουμε σε λεκάνη με το γιαούρτι και τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνουμε να σταθεί στο ψυγείο για μια νύχτα. Την επόμενη μεταφέρουμε το κοτόπουλο με την μαρινάδα σε ταψί, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε αρχικά σε δυνατό φούρνο για ½ ώρα και στη συνέχεια σε χαμηλότερο φούρνο για 1 ½ ώρα περίπου.

ΥΛΙΚΑ

1 μέτριο κοτόπουλο σε κομμάτια

½ κούπα ελαιόλαδο

1 κουταλάκι σκόρδο γκρανιολέ

1 κουταλιά της σούπας κόλιανδρο τριμ.

1 κούπα γιαούρτι

Χυμό 1 λεμονιού

½  κουταλάκι τσίλι σκόνη

1 κουταλάκι τζίντζερ τριμ.

½ κουταλάκι κρόκο κοζάνης

1 πρέζα αλάτι μπλε Περσίας

1 πρέζα λεμονοπίπερο  

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in