Κατηγορίες Blog
Τελευταία σχόλια
Χωρίς σχόλια. Συνδεθείτε για να σχολιάσετε το προϊόν.
Αναζήτηση στο Blog

Γλυκά Διαίτης

Posted on10 Months ago by
Προσθήκη στα αγαπημένα0

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τα 300 γρ. γάλα καρύδας, τη ζάχαρη και τοποθετούμε στην φωτιά. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το κορν φλάουερ, τα αυγά και το υπόλοιπο γάλα καρύδας. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να εχουμε ένα ομοιογενές μείγμα και πριν βράσει το γάλα καρύδας ρίχνουμε το μείγμα των αυγών. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η κρέμα(όχι να βράσει), κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το ροδόνερο. Σερβίρουμε σε 6 ατομικά μπολ και πασπαλίζουμε με την κανέλα.

200 θερμίδες η μερίδα

Κρέμα με γάλα καρύδας

100γρ. ζάχαρη καστανή

4 αυγά

400γρ. γάλα καρύδας

1 κουταλιά της σούπας ροδόνερο

30γρ. κορν φλάουερ

1 κουταλάκ ι Κανέλα κεϋλάνης 

Leave a Comment
Leave a Reply
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.

Menu

Δημιουργείστε δωρεάν λογαριασμό για αγαπημένα προϊόντα

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in